moneimoneimonei_gifmegifmegifme

A partir d’uns mostraris de teles de la prestigiosa casa Kvuadrat he cosit diferents teles interiors i li he aplicat a sobre una impressió serigràfica amb la frase ” A wrong decision is better than indecision”.

A partir de unos muestrarios de telas de la prestigiosa casa Kvuadrat he cosido diferentes telas interiores y le he aplicado sobre una impresión serigráfica con la frase “A wrong decision is better than indecisión”.

Unint els laterals amb fil blanc i amb un tancament mitjançant “velcro” he fet tot de moneders diferents que fan una gama cromàtica de blancs, beig, groc, vermell, verds i blaus.

Uniendo los laterales con hilo blanco y con un cierre mediante “velcro” he hecho todo de monederos diferentes que hacen una gama cromática de blancos, beige, amarillo, rojo, verdes y azules.

Aprofitant que estem a la primavera i que aquestes peces són acolorides he distribuït els moneders per diferents espais on es barregen entre la natura com si fossin flors.

Aprovechando que estamos en primavera y que estas piezas son coloreadas hedistribuido los monederos para diferentes espacios donde se mezclan entre la naturaleza como si fueran flores.

Finalment he acabat tot el procés fent les etiquetes del producte. Li he donat el nom de “moneimoneimonei, gifmegifmegifme” recordant a la cançó que segur que tothom recorda.
Per la part posterior hi ha informació bàsica sobre la peça.

Finalmente he terminado todo el proceso haciendo las etiquetas del producto. Le he dado el nombre de “moneimoneimonei, gifmegifmegifme” recordando a la canción que seguro que todo el mundo recuerda.
Por la parte posterior hay información básica sobre la pieza.

Si esteu interessats en adquirir-ne un, contacteu amb mi via nereaboce@gmail.com

Si estáis interesados en adquirir uno, contactar conmigo vía nereaboce@gmail.com

Salut!

P.D.: Gràcies a la Mire, l’Alba i la Vics pel regal!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: